Pop-up på Brygga
Pop-up på Brygga



Konseptet
Vi i Varanger Brygge er stolte av alt det Øst-Finnmark har å by på – fra fjell og vidde til fjord og hav. Regionen vår rommer råvarer i verdensklasse, og i flere år har vi hatt et sterkt ønske om å løfte frem disse smakene og vise hvordan de kan tilberedes på nye måter.
Da vi bygde vårt nye resepsjonsbygg med matkurslokaler, ønsket vi at det skulle bli et fleksibelt og levende samlingspunkt. Nå tar vi det neste steget – og inviterer for aller første gang til pop-up-restaurant på brygga.
Denne sommeren ønsker vi både lokalbefolkningen og tilreisende hjertelig velkommen til en unik matopplevelse – midt i hjertet av Varanger.
Tre dyktige kokker tolker kortreiste råvarer fra Varanger på sin egen måte, og setter sammen en ny set-meny hver uke – med fokus på smak, kvalitet og lokal identitet.
Vårt team
Tobias Gabrielsen
Første kokk ut i sommer er Tobias Gabrielsen, som har hovedansvaret i åpningsuke 1. Tobias er født og oppvokst i Kirkenes, og har allerede opparbeidet seg solid erfaring fra prestisjetunge restauranter som Michaels og Stallen i Oslo, samt Frantzén i Stockholm – Skandinavias eneste restaurant med tre Michelin-stjerner. I dag er han en del av kjøkkenteamet på Stattholdergaarden i Oslo, en av Norges mest anerkjente restauranter. Tobias har også bakgrunn fra det norske kokkelandslaget og har vært en fast favoritt under våre matkurs. Vi er stolte av å ønske ham velkommen tilbake til kjøkkenet på Varanger Brygge.
Bård Greni
Bård Greni er kokk, matformidler og kjent fra både TV og matmiljøet i Norge. Han har lang erfaring som kjøkkensjef på Restaurant Solsiden, og har også arbeidet som gatekokk i Thailand og Malaysia. Som rådgiver ved Gastronomisk Institutt, tv-kokk, kursholder og profilert formidler hos Jacobs på Majorstuen, har Bård en allsidig og solid bakgrunn. Han står bak det kreative konseptet Urban Food og er kjent for sin lidenskap for råvarer og mennesker. Bård har hovedansvar for uke 2 og 3, og vi gleder oss til hans smakfulle og lekne tilnærming til menyen.
Sandra Degerstrøm
Sandra Degerstrøm er født og oppvokst i Vardø, og har gått i lære hos selveste Varangerkokken. Etter åtte år ved Emmas Drømmekjøkken og Fiskekompaniet i Tromsø, vendte hun hjemover og jobbet videre på Jakobselvkaia. I dag er Sandra en del av det faste teamet hos Varanger Brygge, hvor hun tilbereder og serverer mat til grupper og arrangementer. Hennes lidenskap for sjømat og råvarene fra Varangerfjorden preger både matlagingen og formidlingen. Sandra blir med oss gjennom hele sommeren og har hovedansvaret i 4. og siste åpningsuke.
William Palmquist Hansen
William er Kirkenes-gutten som startet karrieren som servitør på Scandic Hotel Kirkenes. I 2022/23 flyttet han til Oslo for å utvikle seg videre i faget, og jobber i dag som assisterende bankettsjef ved ikoniske Grand Hotel. William har et sterkt engasjement for vin og drikkeopplevelser, og har påbegynt sommelierutdanning. Han er en del av pop-up-teamet hele sommeren, og vil bidra med både kunnskap og vertskap som løfter måltidsopplevelsen ytterligere et hakk.



Besøk oss
POP-UP restauranten holder til i 2.etasje i vårt resepsjonsbygg på brygga i Bugøynes.
Adresse: Nesseveien 18, 9935 Bugøynes
Åpningstider: Vi holder åpnet fra onsdag til søndag, og tilbyr to bordsettinger – kl 17:00 og kl 20:00.
Dersom andre ukedager er ønskelig, kan vi se hva vi får til for større selskaper mandager og tirsdager. Ta kontakt!
Booking policy
Kjære gjest,
Vi ber deg vennligst akseptere våre bookingregler, du kan avbestille bordet ditt kostnadsfritt 48 timer før ankomst. Hvis du ankommer i redusert antall eller ikke dukker opp, vil vi belaste 500 NOK per person som et no show-gebyr.
Du kan enkelt avbestille bordet ditt ved å bruke lenken i bekreftelses-e-posten din.