Opplev Finnmark på en tallerken

Opplev Finnmark på en tallerken

Om Kurset

Vårt matlagingskurs finner sted på vårt nyetablerte kurskjøkken og har som formål å gi deg en autentisk forståelse for nordnorsk matkultur. Vi er stolte av å bruke kun ferske, lokale råvarer hentet rett fra naturen rundt oss. Dette kurset er en mulighet til å utforske og mestre kunsten å tilberede deilige retter med ingredienser som er unike for Finnmark og Varanger.

Hva Du Vil Lære

  • Du vil lære å identifisere og håndtere lokale nordnorske råvarer.

  • Lære å kombinere smaker og teksturer for å skape uforglemmelige måltider.

  • Få innsikt i kulturelle aspekter ved nordnorsk mat. Vi vil bruke dedikerte kokker med en lidenskap for å dele nordnorsk matarv. Vi fokuserer på små gruppestørrelser for å sikre personlig oppmerksomhet og hands-on læring.

Vi tror at mat er en av de beste måtene å utforske en region på, og Finnmark har mye å tilby. Fra de rene smakene av arktisk skalldyr og fisk, til de delikate nyansene av viltkjøtt, lokalbrygg, bær og grønnsaker, vil du oppdage skatter som er unike for dette området.

Book Din Plass

Neste kurs vil holdes høsten 2024, mer informasjon kommer.

Kontaktskjema

Kontaktskjema

Kjære gjest,
Ikke nøl med å kontakte oss via vårt kontaktskjema. Oppgi ønsket dato for overnatting eller andre aktiviteter. Vi svarer deg så snart vi kan med et skreddersydd tilbud etter dine ønsker.