Opplev Finnmark på en tallerken
Velkommen til høstens første matkurs!
Velkommen til høstens første matkurs!
Vi kjører i gang høstens første matkurs 27 og 28 september. Tobias Gabrielsen, som er født og oppvokst i Kirkenes, kommer tilbake til oss i Varanger Brygge.
Kveldens meny består blant annet av lokale råvarer slik som kveite, råreker, reinsdyrsmørbrad, ost fra Øverli og ferske grønnsaker. Tobias har satt sammen en helt fantastisk meny, så her er det bare å glede seg!
Om Tobias
Tobias har jobbet hos prestisjetunge restauranter som Michael`s og Stallen i Oslo, Frantzen i Stockholm og er i dag kokk hos anerkjente Stattholdergaarden.
Han har også, til tross for sin unge alder vært 1 år på kokkelandslaget.
Vi er veldig stolte av vår lokale mesterkokk, og håper du vil være med på en spennende og lærerik helg med Tobias! Book din plass i dag!
Kontaktskjema
Kontaktskjema
Kjære gjest,
Ikke nøl med å kontakte oss via vårt kontaktskjema. Oppgi ønsket dato for overnatting eller andre aktiviteter. Vi svarer deg så snart vi kan med et skreddersydd tilbud etter dine ønsker.
Book Din Plass
Neste kurs vil holdes høsten 2024, mer informasjon kommer.
Hva Du Vil Lære
- Du vil lære å identifisere og håndtere lokale nordnorske råvarer.
- Lære å kombinere smaker og teksturer for å skape uforglemmelige måltider.
- Få innsikt i kulturelle aspekter ved nordnorsk mat. Vi vil bruke dedikerte kokker med en lidenskap for å dele nordnorsk matarv. Vi fokuserer på små gruppestørrelser for å sikre personlig oppmerksomhet og hands-on læring.
Vi tror at mat er en av de beste måtene å utforske en region på, og Finnmark har mye å tilby. Fra de rene smakene av arktisk skalldyr og fisk, til de delikate nyansene av viltkjøtt, lokalbrygg, bær og grønnsaker, vil du oppdage skatter som er unike for dette området.